Simply Gentle

Simply Gentle er et engelsk brand fra Macdonald & Taylor Healthcare Ltd. Macdonald & Taylor Healthcare Ltd er en virksomhed der siden 1930 har fremstillet bomuld af høj kvalitet. I dag har de med deres nye brand, Simply Gentle, specialiseret sig i at designe og fremstille produkter til personlig pleje i hverdagen, alle fremstillet af økologisk bomuld.

Økologisk bomuld

Der er mange fordele ved at vælge økologisk bomuld, fremfor konventionel bomuld. Når økologisk bomuld dyrkes, sker det ved hjælp af metoder og materialer, der påvirker miljøet mindst muligt. Der gøres ikke brug af pesticider, kunstgødning og andre skadelige stoffer. Derudover anvendes der mindre vand i produktionen og energiforbruget er generelt lavere end i dyrkningen af konventionelt bomuld.

Faktisk bruges der op til 98% mindre vand og op til 94% mindre CO2 udledes i produktionen af økologisk bomuld. Det er meget, og det kan mærkes i de områder hvor bomulden dyrkes.

Desværre er kun 1% af verdens bomuldsproduktion økologisk. Som forbruger kan du medvirke til at ændre det. Økologisk bomuld fungerer lige så godt, men skader hverken dig eller miljøet.

Alle produkter er pakket i genanvendelig emballage, hvoraf noget endda er bionedbrydelig. Næsten alle produkter er fri for plastik, og er i stedet fremstillet af bomuld, papir, pap, eller plast fremstillet af sukkerrør.

Viser det enkelte resultat

Udvalgte mærker

Alle Mærker

Alle Mærker