10 tips til at rejse med små børn

Glæder du dig du til familieferien, men gruer du dig for rejsen og skrig og barnegråd? Så er du helt sikkert ikke alene og nej, det er ikke dine børn der er særlig besværlige, men bare sådan det er. Børn er ikke voksne og har det svært ved alt det stress der er forbundet med at rejse.

 

Men der er ting du kan gøre for at få det hele til at glide lidt lettere. Her får du 10 tips fra Tiffanytours.dk.

 

  1. Start i det små. Hvis dine børn ikke er vant til at rejse med fly eller lange bilture, kan de blive køresyge eller bange. Prøv at tage dem med på kortere ture før jeres store rejse, så de vænner sig til det.

 

  1. Husk masser af snacks og drikkevarer til turen. Dette vil hjælpe med at holde dit barns energi oppe og vil hjælpe med at undgå nedsmeltninger på grund af sult eller tørst.

 

  1. Pak yndlingslegetøj, ipad og bøger for at holde dit barn underholdt på rejsen. Det hjælper med at holde børnene rolige og glade på turen.

 

  1. Sørg for, at dit barn har et eget gyldigt pas og visum, hvis det er nødvendigt. Hvis de farer vild eller skilles fra dig under rejsen, er det rart at vide, at de har al den nødvendige dokumentation for at komme hjem igen.

 

  1. Planlæg med forsinkelser eller aflysninger. Hvis dit barn er vant til en sengetidsrutine, skal du sørge for at have backup-planer i tilfælde af rejseforsinkelser, der forhindrer dig i at få dem i seng til tiden.

 

  1. Spørg dit flyselskab om deres politikker for at rejse med børn. Nogle flyselskaber kræver, at børn skal have deres egen billet eller de tillader måske ikke uledsagede mindreårige på flyet.

 

  1. Sørg for at have alle de nødvendige rejsedokumenter klar, inklusive pas, visa og billetter. Hvis der er noget galt med dine billetter, visum eller fx covid test vil det give en masse besvære som børnene vil blive stressede af.

 

  1. Pak et førstehjælpssæt. Dette vil være nyttigt, hvis dit barn bliver skadet eller syg, mens du er på ferie. Det er ting som plaster, bandage og medicin til at stoppe diarre.

 

  1. Fremlæg en rejseplan. Dette vil hjælpe dem med at vide, hvad de kan forvente under rejsen, og vil hjælpe med at forhindre dem i at blive for overvældede eller forvirrede.

10. God fornøjelse! Målet er at slappe af og nyde din tid væk med din familie. Sørg for at bruge lidt tid til bare at nyde jeres tid sammen.