5 grunde til at hyre et af de mange danske flyttefirmaer til din flytning

Der er en række grunde til, hvorfor det giver mening at hyre et flyttefirma til at klare ens flytning. Læs mere om dem lige her.

Det behøver ikke at være den dyreste løsning

Mange afholder sig fra at få hjælp til flytningen, fordi de tror, at det vil være væsentligt billigere at gøre det selv. Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet. Her skal du både medregne leje af trailer og brændstof, der bruges, når du kører frem og tilbage – og hvis ikke du klarer det på én dag, så skal du gange med 2.

Hyrer du et af de mange danske flyttefirmaer til jobbet, så ved du, hvad det vil koste. Og du kan altid indhente tilbud fra flere flyttefirmaer for at finde frem til det bedste.

Pas på din krop

At flytte er utroligt hårdt for både hovedet og kroppen. Hovedet kan du ikke gøre så meget ved andet end at huske at slappe af og finde måder, hvorpå du kan berolige dig selv. Kroppen er dog en anden sag. Du kan nemlig godt undgå de tunge og besværlige løft, hvis du hyrer et af de mange danske flyttefirmaer til at klare det hårde arbejde for dig.

Flyttemænd har en helt anden forståelse for, hvordan de skal løfte på tunge møbler, og derfor kommer de ikke til skade ved det. Denne vide mangler du dog højst sandsynligt, og derfor kan du nemt komme til at løfte på en forkert måde. I mildeste fald kommer det til at plage de næste dage, men i værste fald skal det trænes væk. Uanset kan du lige så godt undgå det.

Beskyt dine møbler og vægge fra din manglende erfaring

Det kan være svært at manøvre dine møbler ned ad trapper og ud ad døre. Typisk vil det resultere i, at du kommer til at ramme imod væggene engang imellem – og det kan skabe mærker. Hvis du har mærker i væggene, så risikerer du enten at du mister dit depositum på din lejebolig, eller du risikerer, at husværdien falder på den bolig, som du prøver at sælge. Uanset er det et uheldigt resultat – især når du kunne have undgået det ved at få professionel hjælp.

Det kan også gå ud over dine møbler. Det er ikke unormalt at høre om ting, der går i stykker under en flytning. En vase kan nemt blive tabt, et stykke træ kan brække eller noget helt tredje. Igen ved flyttefirmaer lidt mere om, hvad de laver, og derfor vil chancen for at dette sker, ikke være helt lige så stor.

Få mere tid til de ting, du godt kan lide

Flyttefirmaer er utroligt effektive til at flytte dine ting, og dermed vil du hurtigere kunne gå i gang med at pakke ud. Jo hurtigere du kommer i gang med at pakke ud, jo hurtigere kan du komme til at bruge tiden på nogle af de ting, der er lidt sjovere. Det kan være alt fra et lege med børnene, gå en tur eller spille noget computerspil. Det er helt op til dig – og du kan endda gøre det i dit nye hjem.

Undgå at børnene går i vejen

En sidste grundt til, at det kan være en god ide at hyre et af de mange danske flyttefirmaer til at klare det hårde arbejde ved flytningen henvender sig særligt til børnefamilier. Og måske særligt til dig, der allerede har prøvet at skulle gennemføre en flytning sammen med et barn.

Børns nysgerrighed er fantastisk – på alle andre tidspunkter, end når du skal flytte. I stedet for at pakke deres ting ned – eller endda i stedet for at lade dig pakke deres ting ned – så vil de lege med dem. Alt er pludselig nyt og spændene, og derfor får du svært ved at få lov til at pakke det væk.

Ikke nok med at de finder et eller andet at lege med, så vil de garanteret også gerne gøre det på gulvet – og gerne midt i. Dermed skal du bevæge dig udenom med tunge kasser og store møbler – det er ikke optimalt.

Lad flyttemændene klare arbejdet i stedet og underhold dine børn på legepladsen imens. Det er en mere behagelig oplevelse for alle involverede.