5 sjove ting du kan lave med din børn i efterårsferien

shop børn linkbuilding

Efterårsferien er lige om hjørnet, og der skal helt sikker ske noget for børnene. Men hvad skal det lige være?

I har sikkert nogle klassiske ting i plejer at gøre, men måske det er på tide at prøve nogle nye og spændende ting!

I denne guide får du 4 tips til sjove ting, som du kan lave med dine børn i efterårsferien.

Kastanjer i skoven

Kastanjerne falder af træerne i efteråret, og efterårsferien er derfor et perfekt tidspunkt at tage i skoven og finde kastanjer.

Nogle børn synes det er sjovt bare at samle kastanjerne, mens andre børn synes det sjoveste er at tage dem med hjem og lave kastanjedyr af dem. Alt du skal bruge til dette er kastanjer og nogle tændstikker, og så kan i lave alle mulige sjove dyr af kastanjer.

En anden ting i kan lave med kastanjerne er at sætte dem på en snor og lave nogle flotte kastanje-perlekæder, som børnene kan gå rundt med efterfølgende.

Bliv en haj til at tegne

Hvis vejret ikke er til at være ude og samle kastanjer, kan det være en rigtig sjov og fordybende ide at blive inde og tegne.

Men i stedet for at tegne efter fri fantasi og som i plejer, kan i hæve niveauet og melde jer til et online tegnekursus, hvor en underviser viser en række sjove tegninger, som i kan prøve at efterabe og derved blive bedre til at tegne.

På WeTeach.dk findes der f.eks. et tegnekursus for børn, hvor en underviser guider dig og dine børn igennem 21 danske videolektioner, hvor i skal lære at tegne alverdens sjove tegninger.

Kurset er relativt billigt, og det kan derfor være en sjov, billig og lærerig idé til underholdning, som også kan bruges længe efter ferien, er slut.

Lav paddehatte af perler og gamle æggebakker

En anden kreativ ting i kan prøve af er at lave paddehatte eller svampe ved hjælpe af perler og brugte æggebakker.

Det i skal gøre er at finde nogle runde perlepladder og hvide og røde perler. Disse sætter i et mønster, så de ligner ”hatten” på en svamp.

Derefter tager i nogle æggebakker og klipper bundene ud. Disse bunde kan i så male hvide og klistre under perle-hatten.

På den måde kan i lave et lille svampelandskab og f.eks. sætte dem i noget mås.

Halloween

Halloween ligger lige omkring efterårsferien. Og derfor kan i også lade uhyggen sprede sig i hjemmet og f.eks. lave uhyggelige græskar og sætte lys i dem.

Dit lokale storcenter har sikkert også gjort noget ud af denne højtid, og i kan derfor med fordel tage den hen og måske blive lidt skræmt.