6 ting alle bør have i deres boliginteriør

Der er mange ting, man kan gøre for at pifte sit boliginteriør op. Men hvad er egentlig de musthave ting, der gør ethvert hjem mere hyggeligt og indbydende? I denne blogpost vil jeg give dig 6 ting, som jeg mener, alle bør have i deres bolig. Disse ting vil gøre ethvert hjem mere hyggeligt, og på samme tid give dig en masse glæde og inspiration. Så hvad venter du på? Kom i gang med at pifte dine boliginteriør op med disse 6 ting!

 

1. Natbord med skuffe

Det første musthave vi tager fat på er natbord med skuffe, som er en god genstand at have ved sin seng, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads til sine ting. Prøv at finde et natbord med skuffe, hvor skuffen er lige blød nok, så den nemt kan åbnes og lukkes. Blandt de mange natborde med skuffer finder du rigtig mange forskellige designs. Du kan derfor helt sikkert finde nogle natborde, der passer til din smag. Prøv at finde natborde med skuffe i forskellige farver og former, og se hvilke farver og former, der passer bedst til dig og din boligindretning. Du kan evt. forsøge dig at finde et stort udvalg af natborde med skuffer hos de forskellige danske webshops og forhandlere, som JYSK, eller BILKA.

 

2. Billede på væggen

En anden ting du bør have i dit hjem er billeder på væggen. Her kan du frit vælge, hvilken type billede du gerne vil have på væggen. Dette kan eksempelvis være et sort/hvidt billede af en blomst, et billede af en hyggelig by eller et billede af din yndlingskunstner. Der er rigtig mange forskellige muligheder for at finde et billede, som du kan hænge op på væggen. Ift. regler om æstetik, så er det måske en god idé at du sørger for, at der er en form for rød tråd i dine billeder (såsom samme farve eller samme slags billede). Dertil kan det også give mere balance, hvis du forsøger at matche stilen på billederne til stilen i dit hjem. Har du et enkelt hjem med minimalistiske møbler, så kan det måske give mening med billeder uden meget farve. Det er selvfølgelig helt op til dig selv, men det er altid rart at have nogle retningslinjer for, hvordan du vil have dine billeder.

 

3. Lamper, der pynter

Noget at det vigtigste i en boligs indretning er lamper. Foruden at lamper af åbenlyse grunde er praktiske for at give lys i dit hjem, så står de altså også for den overordnede præsentation af dit hjem og de skal derfor også have en særlig rolle i forhold til indretningen. Noget af det første man skal tænke over, når man vælger lamper, er hvilke former for lamper, der vil gøre sig bedst ud i ens hjem. Her tænker vi på om det skal være loftslamper, bordlamper, gulvlamper, eller måske væglamper? Derudover skal man også tænke over, hvilken slags farver og designs, der vil gøre sig godt ud i ens hjem. Måske kan du endda lave dit eget? Uanset hvad du vælger, så er det en god idé at købe en slags lampe, der virkelig passer til dit hjem, og som du har lyst til at se på, hvis du er i dit hjem.

 

4. Spisebord og stole, der sætter stilen

I en bolig er der altid brug for et spisebord med stole. Derfor er det en god idé at gøre dette til en del af din indretning, så det passer til din stil. Her kan det være en rigtig god idé at undersøge de mange forskellige typer af spiseborde med stole, som findes på markedet. Blandt andet findes der mange forskellige designs, farver, og slags af spiseborde og stole. Det kan derfor være svært at vælge hvilket spisebord og hvilke stole, der passer til ens stil. Prøv at undersøge markedet og find noget, der passer til din stil og dit hjem. Det kan være en god idé at købe et spisebord og stole, hvor designet er matchende til resten af indretningen.

 

5. Opbevar med stil – reoler og kommoder

Reoler og kommoder er et godt sted at opbevare tingene. Her kan du blandt andet opbevare dine bøger, dit service eller dine genstande, som du gerne vil have tæt på sengen. Som du formentlig allerede har fornemmet, er det vigtigt at købe en reol eller en kommode, som passer til din stil. Der er rigtig mange forskellige typer af reoler og kommoder, som er tilgængelige på markedet. Prøv at undersøge markedet og find en reol eller kommode, som passer til din smag og til dine behov. Det er selvfølgelig en god idé, at købe nogle reoler og kommoder, der har forskellige størrelser og farver, således at du kan få det meste ud af din opbevaringskapacitet.

 

6. Drømmesengen

Nu er vi ved at komme til slutningen på vores liste af ting, du bør have i din bolig. Endestationen er soveværelset og nærmere sengen. For selvom sengen for mange ikke ligefrem er det man viser mest frem, så er det alligevel der, vi bruger en tredjedel af vores tid, så derfor må det også godt være lækkert og indbydende. Her er der nogle ting, der skiller sig ud. Nemlig hvilken type seng, størrelsen og hvad den skal have af hyggeting (puder, tæpper osv.). Dertil skal den jo også passe til dig og være behagelig. Der er mange ting at tænke over, når man køber en ny seng. Men for det første er det vigtigt, at du køber en seng, der passer til dig og dit hjem.