Amning er da nemt!

Eller skulle jeg have skrevet, at moderskabet ikke befinder sig i brystregionen? Alt det andet tæller også, selvom det måske ikke føles sådan… lige der når man sidder i ”ammestolen” for 117. gang på en dag med rifter på brysterne og en grædende baby.
Jeg har været der! Ammet ca. 10 år af mit liv. Brystbetændelser, svampe infektion, sår og rifter, natteroderi, gylp, appetitspring… Hvordan bærer de sig egentlig ad med at få det til at se så nemt ud på billeder?

Ja ja måske en dag læser mine børn med her… så lige for en ordens skyld er amning frivilligt og det kan sagtens lykkes og jeg har da ikke været plaget af brystbetændelse i 10 år. Dette blot for at slå fast, at mens ammekampen foregår føles det som liv. Når den er overstået og amningen er blevet til hverdag, så er alt glemt… næsten