Baby butik? Sådan kan du vækste med BOB Linkbuilding

linkbuilding til baby butik

Som indehaver af en butik, der sælger ting til forældre med småbørn, står det klart for dig: Konkurrencen er hård. Der er utrolig mange butikker i dette segment, og der er derfor en hård kamp om kunderne. Samtidig er kunderne kræsne, idet de ønsker det bedste for deres børn, den skarpeste pris og en fortrinlig service. Der er dog nogle værktøjer, som du kan bruge til at sikre dig at blive den foretrukne butik, som småbørnsforældre går til, når den lille ny savner tøj, legetøj eller noget tredje.

Digital marketing bliver dyrere, mere konkurrencepræget

Du er måske allerede aktiv på de klassiske kanaler, når der snakkes om digital marketing: Du annoncerer på Facebook, lægger billeder op på Instagram, har et nyhedsbrev og annoncerer på Google Ads… måske har du også lavet en bruger på TikTok for at få del i dette nye medie. Men hvis du har annonceret digitalt i noget tid, har du formentlig bemærket, at priserne går én vej: Opad. Det bliver dyrere og dyrere at annoncere. Forklaringen er ganske simpel: Der bliver flere og flere virksomheder, der ønsker at synliggøre sig over for kunderne. Og fordi de digitale marketingplatforme er opbygget som auktionssystem, betyder højere efterspørgsel fra annoncører en højere pris. Men håbet er ikke helt ude endnu! Vi præsenterer nemlig BOB Linkbuilding, din hjælp til linkbuilding, om et kort øjeblik.

shop børn linkbuilding

Hvad siger du til en hel masse besøgende… gratis?

Der er mange fancy muligheder indenfor digital marketing. Men sommetider kan det være en god idé at holdet det simpelt – at gå tilbage til det basale. Tænk over, hvordan dine kunder typisk handler. De har et behov. Det behov ønsker de løst. Hvad gør de så? Ja, du gættede rigtigt! En stor del går selvfølgelig på Google for at søge efter løsningen på netop deres problem. Her kommer ofte en masse forskellige resultater af svingende kvalitet frem. Men hvilket resultat tror du, at flest brugere vælger at klikke på? Det øverste, selvfølgelig. Lægger ens hjemmeside øverst på Google på relevante søgeord, strømmer det således ind med relevante besøgende og derved potentielle kunder. Disciplinen kaldes søgemaskineoptimering (SEO), og det handler kort sagt om, at din hjemmeside ikke kun skal være attraktiv for dine besøgende, men også for Googles robot, der kommer forbi og vurderer, om din hjemmeside skal placeres øverst eller nederst på bestemte søgninger. Og det bedste af det hele? Den trafik, du får ind, koster dig ikke én krone – du skal ikke betale pr. klik eller pr. tusinde visninger (CPM), som du kender det fra andre platforme som Google Ads og Facebook Business Manager. Læser du med her, får du nogle vigtige guldkorn og hacks til at slå dine konkurrenter af på Google, så du løber med trafikken og de potentielle kunder.

Baby butik linkbuilding

Det handler om anbefalinger i virkeligheden – men også på Google!

Forestil dig denne situation: Du skal købe en vare, og der er kun to butikker, der sælger denne – butik A og butik B. Butik A anbefaler alle dine venner, bekendte og familiemedlemmer; de har alle selv handlet der og har været meget tilfredse. Butik B er der ingen, der anbefaler, og det er en meget ukendt butik, som du faktisk slet ikke kender noget til. Hvor vælger du at handle? Du vælger selvfølgelig butik A, den med alle anbefalingerne. Lidt på samme måde fungerer Googles algoritme. For Google har en algoritme, der analyserer relevante hjemmeside indenfor specifikke søgeord, fx hjemmesider der sælger babytøj eller babylegetøj. Til at vælge, hvilken hjemmeside, der skal ligge øverst på de relevante søgeord, har Google et kompliceret analyseværktøj. Men noget af det vigtigste er faktisk anbefalinger, ligesom det er i virkeligheden.

Men hvordan kigger Google på anbefalinger? Det gør de med links, såkaldt linkbuilding, som firmaet BOB Linkbuilding er specialister i. For hvis mange hjemmesider linker til en bestemt hjemmeside, så fortolker Google det således, at de andre hjemmesider gennem snit link anbefaler hjemmesiden. Dette er således et meget godt tegn for hjemmesiden, og det vil øge dens chance for at være i top på relevante søgeord. Faktisk er der en klar sammenhæng mellem de hjemmesider, der ligger øverst på relevante søgeord, og de hjemmesider, der har flest indgående links til sig fra andre hjemmesider. Kategorien hedder linkbuilding, og det er meget vigtigt at arbejde hermed, før du kan få succes på Google. Der findes mange måder at arbejde med linkbuilding på, men et nyt firma – BOB Linkbuilding – har sat sig for at løse denne udfordring til meget rimelige priser. De giver dig nemlig adgang til en lang række nyhedssider og andre kvalitetshjemmesider, hvor du kan arbejde med linkbuilding på og derved øge dine chancer for at være synlig overfor potentielle kunder, der søger efter dine produkter, markant. Og det er faktisk ikke kompliceret, det kræver blot viden om de produkter, du sælger – men det har du jo allerede, så det er bare at komme i gang.

Linkbuilding børneshop