Børnevenlig skiferie: Tag til Sverige eller Norge

Er du selv glad for at stå på ski og har børn, som deler denne glæde med dig? Ønsker I en overskuelige rejseafstand fra Danmark vil en tur til Sverige eller Norge være helt perfekte destinationer til en skiferie med børn. Begge lande har et bredt og flot udvalg af gode skisportssteder til børnefamilier både til de øvede og begyndere.

Skiferie med børn for første gang

Er det første gang du skal på skiferie med børn, så kan blandt andet Trysil i Norge være et godt bud da, der her er store begynderområder samt børnevenlige pister. Eller måske ønsker I, at Sverige skal være stedet, hvor skiene skal på første gang – her kan eksempelvis Sälen nævnes, som et børnevenligt sted for en familie med nybegyndere. Det store udvalg af børnevenlige skiområder er stort, så der er helt sikkert et sted, som passer til lige præcis jeres familie.

Oplev Sveriges perfekte skiområder til børn

Har I valgt at jeres skiferie med børnene skal gå til Sverige? Så kan blandt andet Vallåsen eller Isaberg være perfekte områder, at lade dine børn få skiene på. Stederne er børnevenlige og egner sig både for de øvede og for barnet, som først skal til at lære skiene at kende. Tager I afsted fra Danmark er det også en stor fordel, at I slipper for en lang transporttid.

Lad børnefamilien stå på ski i Norge

Måske har du længe drømt om, at jeres skiferie med børnene skal gå til Norge. Her kan blandt andet Hemsedal nævnes, som et fantastisk skiområde til børnefamilier, hvor både de store og små sammen kan dele glæden ved at stå på ski. Sjove hop, begynder pister eller skiskole for børnene, hvor der både er privatundervisning eller holdundervisning – mulighederne for en skøn skitur med børn er ubegrænsede, så det er bare om at komme afsted og nyde det.