Coaching

Vi har alle prøvet at stå ved en skillevej i livet – og måske endda mange

Jeg har oplevet mange store udfordringer i livet, og meget tidligt erkendt at motivation, støttende samtaler og coaching er mine styrker.

At coache er at sanse sine omgivelser; at stille de rette spørgsmål, så du kan finde de svar der allerede spirer og summer i dig.

Min erfaring har lært mig, at i pausen mellem ordene findes svarene. I den ro, der næsten kan få enhver op af stolen, ligger udfordringer og vejen frem for dig, der måske er faret lidt vild i hverdagen.

Mine metoder hentes primært fra coach uddannelsen taget hos Manning Inspire, men også fra et liv med prøvelser og udfordringer drømme og grå hverdage.

Hvor lang tid er du om at træffe beslutninger – eller hvor velovervejede er de? Med en beslutningsmodel der virker kan du bruge 2-3 timer på at gøre de rigtige valg for dig.  

Ved at rydde op på dit indre skrivebord – eller det fysiske – skaber du plads til det sjove. Lad mig hjælpe dig til at gøre din hverdag mindre stresset.

Ved at ændre på dine rutiner, lave det sure med det sjove, kan du flytte dig mentalt og fysisk. Lad mig hjælpe dig med dine overspringshandlinger.

Ved at skabe synergi i dine relationer med dine børn eller din partner kan du tage det tigerspring, der skal til for du kan gøre en forskel for dig selv og andre. Relationscoaching både for par og nære kollegaer. Lad mig hjælpe dig til at få smil frem i dit ansigt og give dig større mental sundhed.

Ved at blive klar over, hvor og hvad dine værdier er og i hvilken rækkefølge de prioriteres, kan du skærpe dine sanser og fokusere din indsats privat såvel som professionelt. Lad mig hjælpe dig få styr på dine prioriteringer.

Ved at arbejde med målene i dit liv kan du begynde at leve det. Lad mig hjælpe dig med at finde frem til dine mål.

Jeg vil glæde mig til at møde dig og dine udfordringer og jeg vil uden tvivl kunne holde dig fast i det liv du har fortjent.

Kontakt mig på tina@optilmor.dk for en afklarende samtale.

Tina Witt

Coach og mor til 4