Den bedste vikle til dig

Dette indhold er sponsoreret

Når man har en baby, er det rart at kunne bære barnet tæt på kroppen uden nogen ubehag. Her kommer vikler i spil, for de er hidtil den nemmeste måde at have barnet tæt på dig, men samtidig have hænderne fri. Du har altså muligheden for at have barnet tæt på dig, men også friheden til at kunne bevæge dig rundt og bruge dine hænder. Der er mange vikler på markedet, så hvilken en er bedst til dig? Det afhænger af, hvad der er vigtigt for dig i en vikle.

Testvinderen

En vikle lavet af bambus er silkeblød og god i alt slags vejr. Den bliver ikke for kold om vinteren eller for varm om sommeren, takket være dette lækre materiale. Der er heller ikke behov for slidsår, selvom viklen bliver brugt flittigt. Det allergivenlige stof har også antibakterielle egenskaber, der er godt for huden og desuden er der ingen kemikalier brugt under produktionen, så miljøet er også skånet. Derudover er designet ergonomisk, så barnets krop og hoved er godt støttet samtidig med, at viklen er behagelig at have på for forældrene. Denne vikle er anbefalet til børn under 1-års alderen, den kan maskinvaskes ved 40 grader, den måler 0,5 x 5 m og den er lavet af 100% bambus jersey. En sikker testvinder.

Den populære

Den populære vikle er slidstærk og modstandsdygtig og har derfor en lang brugstid. Denne vikle kan bære op til 18 kg og kan benyttes af et nyfødt barn. Denne vikle er lavet af økologisk bomuld, så den er blød, lækker og former sig efter forældrenes krop såvel som barnets. Dog kan den være varm om sommeren, men den er let at knytte. Dette betyder at den er fleksibel og at barnet kan bæres på mange forskellige måder. Der medfølger desuden en manual med forskellige knytninger og position muligheder. Denne vikle er også populær, da det er let at amme barnet mens det er i viklen. Viklen er derudover 5,5 m lang, one size og kan vaskes ved 30 grader.

Efterfølgeren til testvinderen

Med denne vikle sikrer man nærhed med sit barn, hvor forældrenes hjerteslag fungerer beroligende for barnet. Denne vikle er også let at binde, hvortil den uerfarne drager stor nytte af den. Materialet er åndbart, strækbart og meget fleksibel, så den er behagelig for både barn og forældre. Denne vikle er også anbefalet til børn fra 3,6 kg til 13,6 kg og kan vaskes på 30 grader. Viklen er et stort hit blandt forbrugere.