Det perfekte plankebord til hjemmet

Der er ingen tvivl om, at et smukt plankebord kan være med til at fuldende enhver indretning. Og det er måske også netop derfor, at plankeborde har vundet indtog i mange danske hjem. Det populære bord kan da også både bruges i køkkenet eller stuen som spisebord, på kontoret eller sågar som sofabord.

Bæredygtig løsning

Ud over at plankeborde uden tvivl er en smuk løsning til hjemmet, så er det faktisk også en forholdsvis bæredygtig løsning. Først og fremmest fordi et plankebord primært består af træ, som generelt anskues som et bæredygtigt materiale.

Men sekundært også fordi plankeborde med deres simple design fremstår tidsløse. På den måde kan du altså sagtens opretholde en moderne indretning i dit hjem, men uden at du er nødsaget til at skifte dine møbler ud i lige så høj grad.

Hvad skal man gå efter?

Der findes mange forskellige materialer og ikke mindst varianter af plankeborde. Og derfor kan det også være svært at vælge det helt rigtige bord til din indretning.

For ikke nok med, at der selvfølgelig findes borde i forskelligt træ, så kan man også få mange forskellige stel. Derfor er det en god idé først at beslutte dig for, hvor i hjemmet du kunne tænke dig et plankebord – og herefter kan du søge inspiration til, hvordan det så skal se ud.

Hvor skal man købe det?

Når du er nået frem til, hvordan du gerne vil have, at dit kommende plankebord skal se ud, så handler det bare om at finde det rigtige sted og få bestilt dit bord. Her kan du både vælge en forhandler, der allerede har designet plankeborde på forhånd, men du kan også finde et sted, hvor du har mulighed for at få indflydelse på designet af dit plankebord. Det er helt op til dig.