Det tærer på din krop at være nybagt mor

Der findes ikke nogen større lykke end at blive mor. Det er det mest vidunderlige der sker i hele dit liv. Det er fantastisk og hamrende hårdt. Det kan ses. Kombinationen af fødsel, manglende søvn og måske ikke den helt optimale kost, koster på din krop. Det tærer på din krop at være nybagt mor. Selv om det er det mest vidunderlige der er sket er det samtidig det hårdeste arbejde du nogensinde har ydet. Du og din krop er i allerhøjeste grad på overarbejde.

Der findes en smutvej

Din krop bliver sig selv igen med tiden. Der findes en smutvej: Botox behandling. Måske synes du det lyder lidt overdrevet at bruge botox bare fordi du har født et barn. Botox behøver ikke at være noget du bliver ved med. Du kan nøjes med en eller to botox behandlinger, mens din krop vender tilbage til den gamle form. Se det som en lille genvej. Jo, det er da snyd, men du får det bedre med dig selv, når du igen ser frisk ud.

Motion

Motion er selvfølgelig det allerbedste. Selv ti minutters gymnastik, hjemme i stuen, er bedre end ingenting. Optimalt kan du overveje at gå til yoga for nye mødre, eller noget andet, bare et par gange om ugen. At komme ud af huset er godt for dig. Botox behandling er kun en midlertidig løsning. Motion er med til at få dig tilbage på sporet. Din krop vil takke dig i det lange løb. Lange gåture med barnevognen er ikke nok. Jo, du får rørt dig og du kommer ud og får frisk luft. Men det er ikke nok. Din hud og dine muskler skal strammes op. Hele din hud og alle dine muskler.

Sund kost

Sund kost er alfa og omega. Botox behandling er kun en kosmetisk og midlertidig løsning. Rå grønsager. Citron til immunforsvaret. Ingefær til rensningen. Frem for alt skal du sørge for at spise regelmæssigt. Ikke noget usundt. Snup en gulerod til den lille sult. Buk ikke under for kage og alt det hvide brød. Det snyder din krop og optager al pladsen for den rigtige ernæring. Botox behandling er bare kosmetisk og hjælper dig kun med at se godt ud. At få det godt, handler om motion og den rette kost. Botox behandling er den korte løsning. Motion og kost er den langsigtede.