Disse tv-kanaler vil dine børn næppe undvære

De fleste børn elsker at lade sig opsluge af tegnefilm på fjernsynet. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at man som forældre vælger en af de mange tv pakker for børn.

Der findes et hav af forskellige tv-pakker på det danske marked, som hver især indeholder et forskelligt udvalg af kanaler. Det betyder, at det ikke er alle tv-pakker, der har et lige interessant udvalg for børn.

Vil du gerne sikre, at dine børn altid har noget underholdende at se på fjernsynet, er det vigtigt at vælge en tv-pakke med børnekanaler.

Antallet af tv-kanaler til børn er relativt højt, hvorfor man skal have en stor tv-pakke, hvis man vil have fingrene i dem alle. Ønsker du ikke at betale for dette, skal du naturligvis sikre, at du som minimum har børnenes yndlingskanaler.

DR Ramasjang er altid en mulighed

Når du skal vælge blandt de utallige tv-pakker fra udbyderne, kan du glæde dig over, at du altid er garanteret mindst én børnekanal. Du vil nemlig altid have adgang til DR Ramasjang.

At dette er tilfældet er selvfølgelig fordelagtigt – især fordi det er en populær kanal blandt børn. På DR Ramasjang bliver der nemlig sendt et hav af interessante og underholdende programmer for børn i alle aldre.

Derfor er det sandsynligvis også en af de foretrukne kanaler hos dit barn eller dine børn. Dog betyder dette ikke, at du kan nøjes med at have DR Ramasjang som mulighed.

Hvilke tv-kanaler er populære hos børn?

Der findes efterhånden rigtig mange tv-kanaler, der er målrettet børn. Det er dog ikke dem alle, der er lige udbredte og populære.

Skal du købe en ny tv-pakke, og vil du være sikker på, at der er underholdning i massevis for børnene, skal du naturligvis vælge de mest populære tv-kanaler. Det omfatter blandt andet de nedenstående.

Disney-kanaler

Det hele startede med Disney Channel, men i dag er der flere forskellige kanaler fra Disney. Foruden den oprindelige Disney Channel, er det i dag også muligt at vælge både Disney XD og Disney Junior hos de fleste udbydere af tv-pakker.

Langt de fleste børn har en stor forkærlighed for Disney og deres store univers. Disney Junior er en kanal, der er lavet til de helt små, mens Disney XD primært har drenge i alderen 6-12 år som målgruppe.

Disney Channel kan betragtes som en god blanding, hvor der sendes programmer for børn i alle aldre.

Cartoon Network

Cartoon Network er helt afgjort også et hit. Det er der flere årsager til, men en af dem er, at kanalen sender 24 timer i døgnet. Det er på denne kanal, at man finder populære serier som Ben 10, Powerpuff Pigerne m.v., som har været populære i mange år.

Det er en af de mest udbredte kanaler til børn, og er derfor at finde hos langt de fleste udbydere af tv-pakker. Er dit barn eller dine børn vilde med de serier, der sendes på Cartoon Network, er det derfor et uundværligt valg til din nye tv-pakke.

Nickelodeon

Den sidste tv-kanal, der også er et klart hit hos børn, er Nickelodeon. Det er dog kun i de tidligere morgentimer, at den har noget for de helt små. I løbet af dagen og hen på aftenen er det primært til indhold til børn over 3-4 år, der bliver sendt.

Kanalen er hjemsted for en række serier, der har kørt i rigtig mange år, og som fortsat er store hit blandt børn. Det gælder blandt andet iCarly, Avatar, De Fantastiske Fehoveder og SvampeBob Firkant.

Derudover er det hos Nickelodeon også muligt at finde en række tv-serier, der er udviklet i samarbejde med LEGO.