Driller computeren og forstyrrer familielivet?

Computeren spiller en mere end væsentlig rolle i rigtig mange menneskers hverdag. Og de fleste af os ved, hvor frustrerende det er, når computeren pludselig ikke opfører sig, som den skal. Det kan give frustrationer, der i sidste ende går ud over din familie. Ignorerer du et computerproblem over længere tid, kan maskinen også ende med at bryde helt sammen og resultere i store mængder af tabt indhold. Derfor er det vigtigt, at du reagerer på problemet så hurtigt som muligt.

Der findes i dag mange danske virksomheder, som specialiserer sig i IT-support. Befinder du dig i nærheden er Roskilde, kan du med fordel henvende dig hos RoskildeIT, næste gang computeren trænger til en kærlig hånd.

 

RoskildeIT

RoskildeIT blev grundlagt i 2009 og har siden 2012 fungeret som erhvervsvirksomhed. Siden begyndelsen har RoskildeIT etableret sig som en solid udbyder af IT-support, og virksomheden samarbejder blandt andet med Lokal-Seo ApS. RoskildeIT er også partner i Nordic Consult PH, der særligt beskæftiger sig med IOS- og PHP-udvikling. RoskildeIT udbyder både IT-support til private kunder og til erhvervskunder.

 

IT-support for private kunder

Hvis du som privatkunde henvender dig hos RoskildeIT, kan du blandt andet få hjælp til optimeringen af din computer. RoskildeIT har mange års erfaring med optimering, og de kan hurtigt sørge for, at din computer kommer til at køre hurtigere og langt mere stabilt end før.

De fleste internetproblemer skyldes selve forbindelsen, men af og til kan computeren også være årsag til, at du ikke kan komme på nettet. RoskildeITs medarbejdere er alle specialister i netværksopsætning, og datagendannelse, fjernkontrol og virusrens er også blandt deres mest fremtrædende kompetenceområder.

 

IT-support for erhvervskunder

Som erhvervskunde kan du også få hjælp med din netværksopsætning og din datagendannelse. Dertil kan RoskildeIT hurtigt etablere fjernkontrol for din virksomhed, programmere din hjemmeside, søgeoptimere din hjemmeside og lave backup og de sikkerhedsløsninger, du måtte have brug for.

Sidder du med et IT-problem, du ikke kan finde beskrevet på RoskildeITs hjemmeside? Eller ønsker du blot et uforpligtende tilbud på den opgave, du skal have løst? Så kontakt RoskildeIT på telefon eller mail, så du kan blive klogere på, hvad de kan gøre for dig.

 

Tre gode grunde til at hyre RoskildeIT

Der er særligt tre gode grunde til, at du trygt kan henvende dig hos RoskildeIT, næste gang du har brug for IT-support. Først og fremmest har RoskildeIT erfaring med langt de fleste IT-relaterede opgaver. Dét betyder, at de med stor sandsynlighed både kan løse dit nuværende og eventuelt fremtidige computerproblemer.

RoskildeIT har også den fordel, at de samarbejder med andre lignende virksomheder – og de holder sig løbende opdaterede på, hvad der rører sig inden for feltet.

Sidst men ikke mindst har RoskildeIT en omfattende og meget informativ hjemmeside. I mange tilfælde vil du selv kunne finde frem til akutløsninger på dine computerproblemer, men sidder du med et problem, du ikke selv kan løse, er RoskildeIT altid hurtige til at besvare din henvendelse. Det er ikke for ingenting, at RoskildeIT allerede har et væld af tilfredse kunder i bagagen.