Er du forælder på budget?

Didymos fastvikle Prima Primelchen

At være forældre er langt fra billigt. Det koster penge, og her snakker vi altså ikke småpenge. Ifølge Forbrugerrådet så koster et barn cirka 750.000 kroner, fra det bliver født og til det fylder 18 år.Det kan dog godt være at du ikke altid står med det største rådighedsbeløb, så hvis økonomien er lidt presset, kan det være at et lån er det helt rette for dig – for at få det til at hænge sammen samtidig med at du har råd til diverse ting til dit barn.

Bæresele, slyngevugge og/eller fjedervugge?

Ting til babyer samt børn er ikke altid billigt – der er mange ting, som er lidt halvdyrt. Står du for eksempelvis og mangler en bæresele, slyngevugge og/eller fjedervugge, så kan det godt gå hen og blive dyrt alt efter hvilken kvalitet samt mærke det er. Hvis du er på udkig efter en bæresele, så er bæreselen Ergobaby Omni 360 All in One den mest populære bæresele i 2021. Hvis du også er på udkig efter noget som kan sikre dit barn og dig selv en god nats søvn, så er en slyngevugge rigtig god. Slyngevuggen er løsningen på den gode søvn til dit barn – og dermed også din og resten af familiens. Hvis du ønsker en fjedervugge, så kan Nonomo fjedervuggen være et godt bud. Nonomo fjedervuggen er designet i Tyskland med inspiration fra det oprindelige Natures Sway design. Nonomo har mange innovative løsninger til ophæng, hvilket gør det muligt at montere den overalt. Fjedervuggen giver altså barnet en tryg start på livet, hvilket er vigtigt.

Online lån eller banklån?

Hvis du står og mangler de sidste penge til børne ting, så kan du ansøge om at optage et lån. Du kan låne hos KreditNU – dog er 4.000 kroner det mindste lånebeløb du kan låne. Debitorrenten er 0%, men du skal betale et etableringsgebyr på 12,61% af dit lånebeløb. Du kan sagtens indfri lånet før tid, hvis du vil. Du kan bruge pengene som du har lyst til. Det er nemt og fleksibelt og du kan ansøge hjemme fra sofaen af. Hvis du derimod vil ansøge om at optage et lån i banken, skal du være opmærksom på, at mindstebeløbet du kan låne i banken oftest er 10.000 kroner. Dette betyder også, at hvis du ikke står og skal bruge hele 10.000 kroner, så er et banklån ikke noget for dig.

Forhast dig ikke!

Der findes en række låneudbydere, som tilbyder online forbrugslån, hvor der er mulighed for at låne penge uden at få afslag, hvis din økonomi er i orden. Herunder hos KreditNU. Research omkring forskellige online låneudbydere og sammenlign dem med hinanden. Forhast dig ikke i din beslutning – tag dig god tid samt vær sikker på at din valgte låneudbyder opfylder dine krav samt behov.