Få hjælp til din hjemmeside og mere tid til familien

Hvis du er hjemmesideejer, så er der flere ting, der er vigtige, hvis du ønsker besøgende på siden. For det første er det vigtigt, at man har en god hjemmesidetekst, der både fanger og informerer læseren. En læser må aldrig være i tvivl om, hvad en hjemmeside handler om, eller hvordan man finder rundt, hvis man skal have succes med den. Hvis man ikke selv er god til at skrive fængende tekster, kan man nemt komme til at bruge meget tid på det. Tid man ellers kunne have brugt med familien. Derfor er det en god idé at få hjælp udefra.

 

Derfor er den rigtige hjemmesidetekst alfa og omega

Kender du det med, at man sidder og læser på en hjemmeside, men man hurtigt forsvinder derfra igen, fordi man keder sig eller ikke forstår, hvad der menes med teksten? Når man navigerer rundt på nettet, så er det meget hurtigt for besøgende at smutte fra en hjemmeside og klikke sig hen på en ny. Derfor er det også vigtigt, at man sørger for at have en hjemmesidetekst, der holder læseren på siden. En god hjemmesidetekst kan også være med til at give dig mere troværdighed som hjemmesideejer.

 

Hvad er en god hjemmesidetekst?

En god hjemmesidetekst er ikke for kort – dette er nemlig en ulempe i forhold til SEO – som vi også kommer ind på senere. En hjemmesidetekst skal også være informerende, så man bliver komplet klar over, hvad det er for en hjemmeside, man er på. Derudover er det vigtigt, at en hjemmesidetekst er godt formidlet, så man ikke ”lukker nogen ude” ved at skrive i et for svært sprog. Her kan det f.eks. være fornuftigt at styre uden om fagtermer, der ikke bruges i hverdagssprog.

 

Du er eksperten, men ikke nødvendigvis et grammatisk geni

Men er det ikke ”snyd” at få en anden til at skrive teksten, når det er dig, der skal være eksperten i det, der foregår på din hjemmeside? Nej, sådan behøver du ikke at tænke på det. Når man får andre til at skrive tekster for én, så starter det jo også med en dialog omkring, hvad man kunne tænke sig. Du kan f.eks. få assistance fra DinTekstforfatter til dine tekster til internettet. De tilbyder at hjælpe med en række af forskellige tekster, man som hjemmesideejer kan have brug for at få skrevet.

 

Linkbuilding må ikke undervurderes

Men det er faktisk ikke udelukkende din egen URL, det er fornuftigt at få skrevet tekst til. Ønsker du en god placering på Google, så skal du nemlig have fokus på SEO eller søgemaskineoptimering, og her er linkbuilding artikler en stor og vigtig del af SEO. Linkbuilding artikler går ud på, at man får skrevet en artikel, der refererer til ens URL gennem et link. Dette fortæller nemlig Google, at du har en populær hjemmeside, der fortjener at blive rykket op i søgeresultaterne. Men det kan kræve mange linkbuilding artikler, og det er en opgave, der løbende holdes ved lige. Derfor kan det være smart at hyre assistance til, så man selv kan koncentrere sig om andre opgaver.