Få skønne farver til børneværelset

Et børneværelse skal være et sted, hvor det er dejligt for børn at være, uanset om de skal sove, tegne eller lege. Der er mange muligheder for at være kreativ og lege med skønne farver til børneværelset. Indret børneværelset så det skaber en glad og positiv stemning – og skab nogle glade rammer, hvor børn kan blive inspireret og selv få nogle kreative idéer. Der findes et stort udvalg af wallstickers børn til både drenge og piger, store som små.

Sæt præg på det første børneværelse

Står du og skal have jeres første barn? Så går I måske ekstra op i indretning af børneværelset. Det er en speciel og personlig opgave at skulle indrette det første børneværelse, inden barnet er kommet til verden. Hvilken farve skal børneværelset have? Hvilken stil kan du godt lide? Hvad passer til babyen? Wallstickers til børn giver en masse muligheder for at dekorere værelset i skønne farver. Du kan for eksempel vælge wallstickers til børneværelset med et motiv med en stjernehimmel, et med blomster på væggene eller balloner, bogstaver og meget mere.

Skab fornyelse med wallstickers til børneværelset

Børn vokser hurtigt, og det samme gør deres interesser. Den ene dag er dit barn måske vild med biler, og efter en periode er det måske dyr, der er interessant. Når dit barn starter i skole, er der også wallstickers til børn med bogstaver, som kan pryde væggene på børneværelset. Du behøver således ikke skifte alle møblerne ud på børneværelset, når du vil skabe noget fornyelse i børneværelset. Du kan nøjes med at skifte wallstickers til børneværelset ud, så de passer til dit barns alder og interesser. Så nemt kan det gøres.

Fortæl en historie med wallstickers

Der findes så mange sjove og forskellige wallstickers til børn i skønne farver, at du kan skabe en hel historie på væggen i børneværelset. Tag for eksempel en wallsticker med et stort træ og nogle med dyr og sæt dem rundt om træet på væggen. Tag dit barn i hånden og fortæl historien, mens I sætter de flotte wallstickers på væggen. Det er altid sjovt, når man selv har været med til at skabe noget. Så kan dit barn synes, det er mere personligt med wallstickers på børneværelset.

Inddel børneværelset med wallstickers

Hvis børneværelset er stort nok til, at dit barn både kan sove, lave lektier og lege, kan du også bruge wallstickers til at inddele børneværelset. Vælg nogle wallstickers der udtrykker det, som området i børneværelset skal bruges til. Over sengen kan der for eksempel være måne og stjerner, over skrivebordet nogle bogstaver og ved legemåtten kan der være wallstickers med biler, prinsesser og andet, der viser, hvad dit barn kan lide at lege med.

Hvor højt er dit barn?

Det er sjovt at måle sit barn. Du kan få kreative wallstickers som et træ med ugler og aber, en giraf eller en luftballon med højdemåler. Så skal du bare bede dit barn om at stille sig op ad wallstickeren for at måle, hvor højt dit barn er blevet. Gør det sjovt for dit barn at måle sin højde og samtidig lære om tal og centimeter med wallstickers.

Dekorer børneværelset med wallstickers

Det er sjovt at dekorere børneværelset med wallstickers i mange motiver og skønne farver. Det sætter kreativiteten i gang, og lynhurtigt er du blevet din egen indretningsarkitekt. Prøv forskellige muligheder af ved at finde wallstickers, der passer til farven på stolen eller dynebetrækket. Med wallstickers er det nemt at skabe et fantastisk børneunivers og et personligt tema. Det kan være et lyserødt tema, et blåt tema, eller et tema med dyr eller blomster. Få inspiration og se det store udvalg af wallstickers.