Far er bare sjovere

Forleden tog vi – sammen med hele resten af Hovedstaden og omegn – i Tivoli … måske pt bedre kendt som stedet med mere end 15.000 græskar… Nå, men hvorom alting er, så har jeg været der 1 gang (eller faktisk næsten 2 gange her i Halloween sæsonen)… og ovenpå dén fællesoplevelse, hvad er det så lige jeg er så fornærmet over – og hvorfor mener jeg i øvrigt, at det komme dig ved?

Det gør det i og for sig heller ikke, men det er bare det, at ”far er sjovere” (ok, jeg er altså ikke til bjerg rutsjebanen, Odin ekspressen, det gyldne tårn eller dæmonen)… Sådan belært af vores 4 børn måtte vi i samlet flok drage til Tivoli igen. Og igen stå i kø! Men så kunne jeg da bruges til det ophøjede formål at sende en sms, når den lange slange af en kø nærmede sig det overkommelige for far og børn.

Og I er tilgivet, børn, for I er ikke alene om at synes, at far er meget sjovere.. det er 1562 andre børn nemlig enige med jer I

Mens jeg stod i forskellige køer og smagte på min bitterhed kunne jeg tænke på, hvor mange liter græskar-suppe der mon kunne produceres i Tivoli. Og hvor er Claus Meyer? Eller alle de hjemløse? De kunne jo hjælpe med oprydningen og nyde en gang varm suppe for indsatsen…