Flere og flere børnefamilier benytter sig af catering

Aldrig har det været nemmere at få bestilt mad ud af huset, og direkte leveret til døren. En mulighed flere har fået øjnene op for, og aktivt benytter sig af. Med catering undgår man de mange stressfaktorer der kan opstå omkring madlavningen, og skaber i stedet frihed og rum til at være tilstede, og agere som en god vært.

De seneste år er markedet for catering steget eksplosivt, og særligt børnefamilier gør brug af den lettilgængelige service, der skaber stor glæde grundet mindre forberedelse, planlægning og tilberedelse af mad. Med buffet ud af huset, frigives et større overskud, og man har således mulighed for at nå alle de øvrige gøremål i forbindelse med større begivenheder.

Fordele ved catering

En af de væsentligste årsager til, at catering er blevet særligt populært gennem de seneste år skyldes, at vi i nutidens tid karakteriseres ved en mere travl hverdag. Karrierelivet har fået stor betydning for mange, og dagligdagen fyldes derfor hurtigt op af arbejde og øvrige huslige pligter. Tanken om et større arrangement med planlægning af alt fra indkøb, til bordpynt mv. kan derfor for mange hurtigt blive en uoverskuelig proces. En proces virksomheder har forsøgt at imødekomme på positiv vis, ved at tilbyde levering af lækker kvalitets mad.

Vælger man et erfarent og professionelt cateringfirma, kan man vide sig sikker på, at alt maden, er tilberedt af profesionelle kokke. Hvert enkelt element er hermed tænkt ned til mindste detalje, hvorved man vil være garanteret en udsøgt smagsoplevelse der både overraske ens egne såvel som gæsters smagssaner. Maden vil være tilberedt på forhånd, og man kan derfor trygt læne sig tilbage, og nyde sine gæsters selskab.

Oplagt til større begivenheder

Til større selskaber gør catering egner catering sig som en oplagt løsning, da man hermed frigiver en af de væsentligste hovedparter ved afholdelse af en større begivenhed. Madlavningen er oftest det element som er mest tidskrævende, da det kræver mange overvejelser undervejs. Overvejelser man kan være foruden, ved at, professionelle kokke træder ind, og tilbereder en formidabel madoplevelse.

Catering kan både bruges i forbindelse med mad til barnedåb, bryllup, fødselsdag, julefrokost eller andet. Mulighederne er mange, og der findes mange forskellige cateringfirmer der alle tilbyder forskellige menuer, hvorved man kan finde en, som imødekommer lige netop ens behov. Oftest vil man også selv kunne have indflydelse på dele af menuen, hvorved man har mulighed for at skræddersy en løsning der lever op til alle ens forventninger.

Derfor benytter børnefamilier sig af catering

Brug af catering er populært blandt mange, men særligt hos børnefamilier viser det sig, at catering bidrager til en stor forskel. Den primære årsag til dette, bunder i, at der oftest er mindre tid i en hverdag hvor børn også skal passes ind. Hermed skal man ikke alene tage ansvar og holde styr på sine egne ting, men ligeledes sine børns, hvorved af de daglige timer hurtigt kan løbe fra en. Energiniveauet og det daglige frirum kan hermed være formindsket, hvorved brug af catering tager en stor del af presset.

Til trods for en hektisk hverdag med mange gøremål, kan man være i stand til at invitere gæster, og være tilstedeværelse både som vært men ligeledes også som ven, kæreste eller forældre. En rolle der hurtigt kan blive glemt når øvrige ting går ind og overtager og spiller ind. Catering er hermed en nem mulighed for at skabe tid til en god oplevelse som man kan dele i hyggeligt samvær med dem man holder af.

Catering efter dit behov

Grundet den stigende efterspørgsel efter catering, er udbuddet ligeledes vokset, hvorved der findes mange gode bud på catering. Dette giver mulighed for at finde det helt rigtige match til ens behov. I dag findes der alt fra catering af sandwich, kage, større buffet til 3-retter middag. Catering egner sig hermed til alle anledninger hvad end det er i forbindelse med afholdelse af små eller store møder, konferencer, sommerfester eller familiebesøg.

Udover et stort udvalg af mad, er der ligeledes stor variation i prislejet. Med catering vil man oftest kunne spare mange penge, da den samlede pakkeløsning i sidste ende udgør et langt billigere alternativ til øvrige services. Prisniveauet vil dog lade sig afspejle af hvor mange personer man ønsker at servere til, og hvilken type mad der vælges. Man kan således finde et cateringfirma der leverer efter ønske og ligeledes opfylder og falder inde for rammen af ens budget.

Sådan får du mest ud af at bruge catering

For at gøre det nemt for forbrugeren at benytte sig af catering, har flere virksomheder implementeret søgefunktioner. Hurtigt vil man således kunne skabe sig et overblik over hvilke muligheder for catering der tilbydes i ens nærområde, hvorved man kan læse yderligere om at fra menu til tidligere brugeranmeldelse. Dette gør catering brugervenligt og gennemsigtigt, hvorved man som kunde kan forvente at maden der leveres, lever op til ens forestillinger.

Yderligere kan man opnå prisbesparelser ved at udnytte stordriftsfordele i forbindelse med et større arrangement. Skal man alligevel servere for mange mennesker, har cateringfirmaet mulighed for at gøre store mængdebesparelser i forbindelse med indkøb, hvorved det vil være billigere frem for hvis man selv handlede alt ind.

Guide: Sådan finder du et godt cateringfirma

Går du med overvejelser om at afholde den næste store begivenhed, eller ser du blot fordelene i at få leveret mad udefra, har vi samlet en mindre guide, hvorved du nemt kan finde et godt cateringfirma.

Foretag grundig informationssøgning

Grundet det store udbud af cateringfirmaer, kan det sommetider være komplekst at skelne mellem de forskellige, og finde frem til, hvilket firma, der er den rette løsning for en. Ved at foretage en grundig informationssøgning forinden, kan man nemt skabe et overblik over potentielle muligheder. Trustpilot og øvrige anmeldelseshjemmesider er grundlæggende en god indikator for, hvorvidt der er tale om et ordentligt cateringfirma eller ej. Er der mange dårlige anmeldelser, bør man overveje hvorvidt man tør tage chancen, og se efter bedre alternativer.

Kig efter billeder

Det kan være svært at bedømme et cateringfirma alene ud fra en tekstbeskrivelse. Hurtigt kan man skabe sig en forestilling om hvilken type mad der forventes at blive serveret, og desværre ende ud i en større skuffelse. For at undgå dette, bør man undersøge om firmaet eventuelt har billeder af deres mad liggende på deres profil. Hermed kan man få en klar fornemmelse af hvad der vil blive serveret, og hvorvidt man finder det indbydende. Mad er ikke alene noget vi bedømmer ud fra smag men også udseende, hvorved udseendet alene også er af stor betydning.

Vær præcis i din kommunikation

Bestilling af catering skal være en tryg oplevelse, hvor man frit kan fratage sig ansvaret og ligge det trygt i andres hænder. Vigtigt er det derfor, at der er en god kommunikation mellem kunde og cateringfirma, så man hermed er sikker på at madlavningen og leveringen foregår i overensstemmelse med ens forventninger. Dette gør sig gældende for begge parter, hvorved man med fordel kan sørge for aktivt at henvende sig på skrift og sætte klare betingelser. Klargør hvad du som kunde forventer af leveringen, og vær sikker på, at den menu som fremgår, ligeledes er den der bliver serveret. Serverer man i et selskab til folk med allergener eller andet, er dette yderligere faktorer som er værd at gøre opmærksom på undervejs i kommunikationen.