Flere og flere danske børnefamilier tager til USA på ferie

En ferie med børn er ikke en ferie som uden børn og det ved man når man har prøvet at rejse afsted med børn allerede ved første gang. Der er nogle forholde der gør sig mere vigtige når der er børn med på rejsen, som hvis man rejser alene eller blot bare som voksne. Dette til trods så ser man at flere og flere børnefamilier vælger at rejse til USA på ferie og hvorfor det falder sådan ud, vil vi komme med nogle bud på her.

Kom afsted på drømmerejsen selv med børn

Der siges lige nu, ifølge e-visa.dk at der er ved at være lukket op for de fleste lande igen i forhold til at rejse afsted på ferie. Det er også noget der har kunne ses på danskernes adfærd, men det der er sjovt, er at der er flere børnefamilier end før der vælger at rejse til USA nu.

USA er en rejsedestination hvor der skal tilbagelægges en del timer ombord på et fly. Det virker derfor hurtigt som en dårlig idé at rejse denne tur med børn, men alligevel er det en anden tendens vi ser blandt danskerne og deres valg. Det handler nok i bund og grund om at der er nogle der har taget springet og vovet sig afsted med børn alligevel i første omgang, som derefter har kunne berette om en fantastisk rejse.

Når vi hører om noget som har været en succes for andre, så er det også lidt lettere at begynde at drømme om det de har oplevet. USA har været trækplaster for danskerne igennem mange år nu, men det har oftest været solorejser eller rejser for voksne der har været set mest af. Denne lyst til at rejse til USA slipper man dog ikke bare sådan lige fordi man får børn og hvis der så oveni købet er nogle man kender der har vovet sig afsted som derefter kan fortælle om hvor godt det er gået og hvor meget de har oplevet, så er der ikke noget at sige til den stigende tendens til at de danske børnefamilier prøver det mere end nogensinde før.

Husk ESTA til alle rejsende

Hvis du rigtig gerne vil til USA og du kan se at der lige går 15 år yderligere før at børnene er store nok til at de kan blive hjemme i Danmark imens du rejser afsted, så kan det være at du skal rustes til at I alle tager afsted i stedet for. USA har meget at byde på og der er i den grad også noget for børnene, hvad enten det er de helt små eller de lidt større af slagsen.

Noget af det du skal være opmærksom på, når du vælger at rejse til USA med hele familien er, at du husker at der skal søges om et ESTA til alle personer i familien. Det er altså ikke sådan at dine børn automatisk er registreret under dig, selvom at du har fødselsattester og billeder klar som dokumentation. Du bliver nødt til at søge om et ESTA til hele flokken.

Det er selvfølgelig ikke blot et ESTA du skal sørge for til rejsen til USA. Du skal også have tjekket op på om alle pas er gyldige til rejsen. Her er det vigtigt at du er opmærksom på at et børnepas ikke har den samme lange gyldighedsperiode som et voksenpas. Heldigvis er det heller ikke lige så dyrt at få fornyet, som hvis du skal have fornyet et voksenpas.

Attraktioner til børn i USA

Noget helt tredje du nok skal have kig på er hvad turen skal bestå af og hvor i skal bo når i ankommer. Det er nok ikke lige i denne omgang at du skal realisere drømmen om at hænge ud på et Casino i Las Vegas eller drikke dig i hegnet for at blive viet med en fremmed person mens Elvis Presley synger for dig, men det betyder ikke at der ikke er noget at komme efter i USA, bare fordi du har børnene med dig denne gang.

Noget af det der hitter helt vildt for børnefamilier, er ikke så overraskende det store Disney World som du kan finde i Florida. Disney World er som lavet til børn, men det er også en kæmpe oplevelse for en voksen person der har fulgt lidt med i hvad Disney har udrettet, hvilket du højest sandsynligt ikke har kunne komme udenom i dit eget hjem.

Er der ikke tale om så små børn igen og er din samling af børn nærmere teenagere, så kan det dog godt være at de vil rulle lidt med øjnene over et smut i Disney World, men her er mulighederne stadig mange, for god underholdning og oplevelser.

Hvis du holder fast i at det skal være Florida der skal opleves, så er der et væld af forlystelsesparker i området omkring Orlando som der kan vække enhvers interesse. Der er store parker med vandlande for ikke at nævne den meget omtalte park Universal Studios hvor der kigges nærmere på alt det der sker bag om kulisserne.

Orlando har meget at byde på

Orlando er i det hele taget en stor win-situation for de fleste familier og der er selvfølgelig også rig mulighed for at få et par dage med den rene afslapning. Hvis i vælger at tage nogle ture med bilen som man lejer fordi I nok ikke helt kan undvære sådan en på hele turen, så kan i overveje om ikke I også skal opleve alligatorer som er helt almindelig i den fri natur omkring Orlando.

For at være sikker på at se en alligator er det bedst ikke bare at vente på at de krydser vejene når man kører afsted til f.eks. Miami Beach. Du kan f.eks. på vejen til Miami tage et smut forbi Everglades som er et kæmpe område med mange alligatorer, hvor der med tour guides kan garanteres en kæmpe oplevelse, men stadig i trygge rammer når i begiver jer ud i sumpområderne.

Bo passende med børn i USA

I forhold til hvordan I vil bo, er der mange børnefamilier der vælger at booke en hel hotellejlighed i stedet for at få flere værelser på et hotel. Der findes områder rundt omkring, hvor man kan indlogere sig i en lejlighed som var man i København og havde lejet en privat lejlighed igennem Airbnb. Disse lejligheder har ofte et pool område som de omkringliggende lejligheder deles om.

Tidspunktet på året kan spille en stor rolle for hvordan i vil opleve turen med børn i USA. Husk at tjekke på temperaturen for det område i ønsker at besøge. Nogle gange kan der være skyhøje temperaturer, hvor det især med de helt små purke kan være svært at nyde og slappe af ved poolen, fordi der er fare for at få hedeslag. Et godt tidspunkt at tage af sted på er som regel lige inden den vildeste sommer stikker af eller lige efter, men det kan du læse mere om online så du er helt sikker på at det kommer til at blive så behageligt for alle som muligt.

Til slut så er det nævneværdigt at få med, at der i forhold til den lange flyvetur ikke er så meget at frygte, da fly og personalet på disse ture over Atlanten er en klasse for sig. Sørg dog for at undgå for meget ventetid med mellemlandinger for det kan godt få de fleste børn til at blive lidt mere livlige end hvad godt er.