Gode sparetips for nybagte forældre

Ammepude test

Det siges, at det koster trekvart million at have et barn. Det er nemlig de estimerede omkostninger forbundet med at have et barn, fra det er nyfødt, til det fylder 18 år. Derfor er det ikke lige meget, hvilke ting og ydelser du køber til dit barn helt fra starten af. Af denne årsag er det brugbart at kigge på, hvor man kan spare nogle penge.

I denne artikel kan du læse nærmere om fire forskellige sparetips, som vi finder gode og nyttige i forhold til nybagte forældre.

Køb brugt

Uanset om du mangler tøj, legetøj, udstyr eller andre ting til din baby, så er der mange penge at spare ved at købe brugt. Visse ting bør du nok af hygiejnemæssige årsager købe fra ny, men du kan f.eks. købe barnevogn, babytøj, lift, tremmeseng og legetøj brugt. Der er masser af brugte babyting til salg på diverse online handelsplatforme såsom Guloggratis.dk, dba.dk og reshopper.com.

Når du køber brugt, er varerne ofte sat markant ned i forhold til, da de var nye. Hvis varen er i god stand og er pæn, så handler det bare om at slå til. Så kan du altid selv rengøre det for en sikkerheds skyld.

Køb babyudstyr på Black Friday

Når efteråret først er sat ind med blæst, kulde og masser af regn, så er det ved at være tid til at se frem til både Black Friday-tilbud, juletilbud og januarudsalg. Det er en skøn tid på året, hvor der er mange penge at spare. Du kan derfor nemt købe babyudstyr på Black Friday. Du kan derefter ønske dig de babyting til jul, som du ikke selv fik fat i.

Køb spaophold på Black Friday

Du behøver dog ikke bruge alle dine penge på din baby. Som nybagt forælder er det vigtigt, at du også husker at forkæle dig selv. Du kan spare penge ved at købe spaophold på Black Friday. Så kan du med god samvittighed tage af sted alene, sammen med partneren og eventuelt tage barnet med. Alternativt kan du få barnet passet imens og koncentrere dig fuldt ud om at slappe af.

Se bedste black friday spa tilbud her.

Lån af venner og familie

En anden mulighed for at spare penge på ting til din baby er at låne af venner og familie. Måske har dine forældre stadig noget af dit eget liggende, som du dermed passende kan lade gå i arv til dit barn.