Gratis ting til baby, børn og forældre

Gratis er et ord der klinger godt i vores alle sammens ører og når det kommer til familieliv, forældre og børn, så er der mange gratis muligheder at benytte sig af rundt omkring i Danmark. Her på siden kan du finde lidt inspiration og få nogle eksempler på gratis ting du kan få til og lave med baby og børn.

Gratis babypakker

Dette her er et oplagt eksempel at komme med og noget de fleste forældre høre om under graviditeten. Gratis babypakker er noget forskellige butikker og brands tilbyder til kommende forældre. De indeholder ofte produktprøver i form af bleer, vådservietter, skumklude og legetøj.

 

Du kan få gratis babypakker da det er et led i butikkernes strategi om at få dig som kunde for fremtiden. De ved at hvis først du bliver glad for et af deres produkter, så er der stor sandsynlighed for at du vil vende tilbage og købe eksempelvis deres bleer fremover.

 

Babypakker fås blandet andet i supermarkeder som Rema 1000 og Lidl, samt i Babysam og gennem Libero Klubben. Du kan få det fulde overblik over gratis babypakker her.

Gratis børnesange

Rigtig mange børnesange er ikke underlagt ophavsrettigheder da man ikke ved hvem der har fundet på dem. Både tekster og melodier er i mange tilfælde noget der er blevet genfortalt gennem generationer og ikke noget der er blevet lært gennem bøger el. undervisning.

 

Det betyder for dig at du kan finde tekster og melodier på børnesange helt gratis på nettet. Du kan f.eks. finde børnesange tekster på hjemmesiden her eller besøge youtube og finde alverdens indspillede udgaver af populære børnesange som “Hjulene på bussen” og “Lille Peter Edderkop” på mange forskellige sprog.

 

Derudover er der bare mange nye kommercielle børnesange på eksempelvis youtube, som du kan høre helt gratis fordi de tjener penge på reklamer el. via et youtube abonnement, så der er altså rig mulighed for at finde gratis musik til ungerne online.

Gratis oplevelser og aktiviteter

Du behøver ikke bruge weekenderne eller ferierne på at tage i Dinos Legeland, Tivoli eller i svømmehallen, for der er masser af gratis oplevelser og aktiviteter for familier i hele landet.

 

Jeg kunne nævne mange ting, men nu får du bare dem der kommer først frem i mit hoved: babysalmesang, offentlige legepladser, forestillinger på biblioteket, besøgsgårde, skovture, strandture osv.

Børn har ikke forventninger om at komme på Bakken el. i Tivoli med mindre vi skaber dem, så du kan roligt tage dem med i skoven på en naturlegeplads helt gratis og de vil ikke skænke andet en tanke, de vil nyde det og have det sjovt som børn nu har det.