Her er de 3 bedste babyalarmer

Bedside crib

Dette indhold er sponsoreret

Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilken babyalarm, man skal vælge. Udvalget af babyalarmer er stort, og det kan være svært at finde rundt i. Men en babyalarm er for de fleste et helt uundværligt redskab i hverdagen, når babyen ligger og sover for sig selv. Den giver en enorm tryghed og gør det muligt, at slappe af som forælder.

Alle forældre ved, at et barn kræver konstant opmærksomhed. Derfor er det rart at kunne foretage andre ting, når babyen endelig sover – måske har man endda selv brug for en lur. Derfor er det rart at kunne have frie hænder, og trygt kunne stole på sin babyalarm.

En babyalarm kan komme med mange funktioner. For nogle kan det give ekstra tryghed, hvis der er et indbygget kamera. For andre er det nok, at lyden går igennem. Læs mere om babyalarmer her, og find ud af, hvilken type alarm, der passer bedst til dig. Her bliver du præsenteret for tre af de bedste babyalarmer i øjeblikket.

Babyalarmen BC-6500D fra Neonate

En af de bedste babyalarmer, der er testet, er BC-6500D fra Neonate. Det er en alarm, som giver én alt det, man har brug for. Den har en rækkevidde på helt op til 800 meter og kommer desuden med en lav stråling. Derudover har den en høj batterikapacitet og kræver derfor ikke så hyppige opladninger. Sidst men ikke mindst, så har den en temperaturindikator, som kan gå helt ned til -19°C. Denne type babyalarm har en stor skærm og tekst, som gør den særdeles brugervenlig. Man har med denne model mulighed for at tilkoble tre babyenheder til den samme forældreenhed. Derudover så har den talk-back-funktion, som giver forældrene mulighed for at kommunikere til deres baby gennem alarmen. BC-6500D er på nuværende tidspunkt den eneste babyalarm i hele verden, som har mulighed for at tilkoble tre babyenheder til forældreenheden. Derfor er denne babyalarm perfekt til dem, som har flere små børn på samme tid.

Babyalarmen Netgear Arlo overvågningskamera ABC1000-100EUS

Det er de sidste par år blevet utroligt populært at kunne se ens baby, når den sover. Mange babyalarmer er blevet moderniseret, så man kan bruge ens telefon til at se babyen. Der findes flere apps til mobilen, der fungerer babyalarm. Med denne babyalarm får man mulighed for at både se og høre ens baby, når den ligger og sover. For mange er der en tryghed i at kunne se, hvad barnet laver, når det er alene. Denne alarm kan hjælpe forældre til at holde øje med, hvad barnet har brug for, og den fungerer nemt sammen med ens telefon, iPad eller computer. Derudover får man et meget tydeligt billede af babyen uanset, hvor man er – også om natten. Alarmen kommer med en tovejskommunikation, så man både kan lytte til babyens vejrtrækning, samtidig med at man kan tale gennem ens smartphone til babyen. Batteriet i denne babyalarm er et genopladeligt batteri på modtageren, som er med til at give en langvarig batterilevetid. Batteriet kan altså nemt oplades, når det lige passer ind. Derudover kan denne babyalarm med kamera give smarte advarsler. Den kan fortælle, hvornår ens baby er aktiv på ens mobile enhed, og den kan overvåge luftens tilstand, såsom temperaturen og fugtigheden i rummet.

 

Babyalarmen Beurer

Babyalarmen Beurer hjælper én med at holde øje med barnets tilstand og følelser ved hjælp af displayet. Den har også en lang rækkevidde på 800 meter, som gør, at man nemt og frit kan bevæge sig rundt i huset og i haven, mens babyalarmen holder vagt for én. Babyalarmen kommer med et bælteklips, så man nemt kan have den hængende i bukserne. På den måde kommer man aldrig til at lægge den fra sig. Den har et lavt energiforbrug, og lydniveauet er trinløst justerbart. Hvis alarmen skulle komme uden for rækkevidde, så vil man blive underrettet af et lydsignal. Man kan på skærmen grafisk se babyens tre forskellige tilstande – vågen, sovende eller grædende.