Husk dette, når I venter første barn

Dette‌‌ ‌‌indhold‌‌ ‌‌er‌‌ ‌‌sponsoreret‌‌ ‌‌‌ ‌ ‌ ‌

Der er en masse følelser i spil, når I som par venter jeres første barn. Forhåbentlig er I glade og I glæder jer til at møde familiens nyeste medlem. Men midt i alt det lykkelige, så kan det også være en stor stressfaktor, at der snart kommer en lille ny til verden. Der er mange ting, som I pludselig skal tænke over. Har I for eksempel husket et babygitter? Har I nok sparkedragter? Skal der købes mere legetøj? Heldigvis, så kan du få et overblik over de mange ting i denne artikel.

Er boligen klar med blandt andet babygitter?

Når der kommer en lille ny til, så er det helt naturligt, at boligen skal gøres klar, så der er alt, hvad jeres barn skal bruge. Det gælder især ting som en ordentlig vugge, tøj, sutteflasker og meget mere. Derudover, så kan det være vigtigt, at have et babygitter til når babyen begynder at kravle rundt imellem husets rum. Hos Harald Nyborg kan du finde det meste til at gøre boligen klar bl.a. stort udvalg af babygitter.

Tøj og bleer

Der er mange udgifter forbundet med et barn og et par af dem er den store mængde af tøj og bleer, som babyen forbruger i de første par leveår. I kan allerede nu begynde at lede efter tøj og bleer på tilbud, så I får bygget et godt lager op og får sparet nogle penge, så I ikke skal købe det hele til fuld pris, når babyen kommer.

Husk også at have tøj og sokker i forskellige størrelse, for babyen kan pludselig vokse meget hurtigere, end I har forventet.

Strukturér søvn og afslapning

Når det første barn kommer, så bliver mange af os overrasket over, hvor meget det egentlig præger vores søvn og energiniveau. I er selvfølgelig blevet advaret af venner og familie, men så har I heller ikke tænkt yderligere over det. Dog kan det være godt givet ud, hvis I forsøger at lægge en plan inden babyen kommer, så I ved, hvem der for eksempel står op om natten.

Derudover, så er det vigtigt, at I giver hinanden tid til at restituere og slappe af, så I kan komme tilbage med overskud – det vil også gavne jeres forhold.

Madplaner og måltidskasser

En lille ny i familien betyder også, at der måske ikke er lige så meget tid til madlavning, som før i tiden. Derfor kan det være en god idé at lægge madplaner og måske endda bestille måltidskasser, så I slipper for indkøb og stress over aftensmaden.