Hvilken trampolin er bedst? Her er 3 gode brands

En trampolin skal der til for at få en god sommer i haven eller sommerhuset, men før du køber i varehuset og køber det første og bedste, så stop lige engang og læs med her, for ikke alle trampoliner er skabt lige. Nogle brands er bedre end andre og de billigste trampoliner bør du holde dig fra.

Undgå de billigste trampoliner 

Efter vores mening skal du holde dig fra de billigste trampoliner du finder i varehuset. De er ofte i mindre god kvalitet og det er ikke smart når det er noget dine børn skal tumle og hoppe på.

Kvalitet i trampoliner er ting som tykkelse af rør, kvalitet af fjedre og hvilken sikkerhed der er, for eksempel hvor tyk kantpuden er. Her er der altså ikke tvivl om at dyrere er bedre og det kan man ofte nemt se ved at sammenligne hvor mange mm kantpude man får eller hvor tykke rørene er. Det er nok lidt sværere at sammenligne fjedre og springdug, men hvis du ser på Trustpilot vil du også se at de mere kendte brands får gode bedømmelser.

Flere gode og populære brands

De mest populære brands i Danmark er blandt andet BERG, Salta, Exit, North, Jumpmaster og Jumpking.

Det er brands fra USA og Holland, hvor de fleste er fra holland. Det er mærker der har vundet bedst i test i Danmark og i udlandet. I Sverige er der lavet flere test hos blandt andet deres svar Teknologisk Institut, hvor blandt andet BERG klarede sig rigtig fint. Uanset hvilket af disse mærker du vælger vil du få en god oplevelse.

Husk på reservedele og service

Når du køber trampolin er det værd at huske på at der engang imellem er ting der skal udskiftes. En fjeder der går i stykker eller en kantpude der revner. Så skal disse dele altså være til at få.

Hvis du har købt trampolinen på tilbud i et varehus er det slet ikke sikkert at de nu har de dele du skal bruge og så går den vilde jagt på det andre steder. Køber du derimod en af de kendte brands så er det nemt at få reservedele fordi der er så mange forhandlere og der er mulighed for at få hjælp og kundeservice, enten hos forhandleren eller fx på Youtube.

Det var tipsene herfra. Det er værd at give lidt ekstra for at få lidt mere kvalitet. God fornøjelse med hop og spring!