Krystaller og sten må gerne være legetøj

Har du en kreativ eller naturinteresseret lille der hjemme? Så kan krystaller være et spændende, flot og kreativt stykke legetøj, som de små vil elske at have inde på legeværelset. De kommer i mange flotte former, størrelser og farver, som kan bruges til rigtig mange ting. Det kan også sagtens blive et yndlingslegetøj i masser af kreative børnelege der hjemme.

Perfekt til det kreative barn

Hvis du har en nysgerrig og kreativ unge der hjemme, så vil flotte krystaller med sikkerhed blive et hit. De er glansfulde, farverige og har sjove spændende former, som kan være skægt for barnet at lege med. De kan som legetøj kan bruges på mange forskellige måder. Måske skal de pynte inde på værelset eller være med i en sjov fantasileg? Små børn elsker ting der glimter og skinner, og hvad er mere betagende end flotte krystaller? På Savasana.dk finder du elegante krystaller, smykker og magiske sten, som du kan købe hjem til dig og de små. Hvis den lille allerede har en yndlingsfarve, så bliver det nemt som en leg, at udvælge en flot krystalsamling til børneværelset.

Stimulerende leg med spændende krystaller

Finmotorikken er for alvor på højtryk, når man vokser op. Her er det særligt spændende, at få lov til at røre og mærke alle mulige nye og spændende ting. Hvorfor ikke bruge krystaller som et redskab til sansestimulering? Mens barnet leger med de fine sten, får de lov til at udforske glatte, ru og ujævne former på overfladen, hvilket er super spændende for de små børnefingre at udforske. Leg og læring går hånd i hånd, når man er lille, og derfor sker den bedste sansestimulering gennem legen. Ved at lade barnet rode rundt med flotte sten, lærer de meget om forskellige tekstile overflader og samtidig, hvordan man samler ting op mellem fingrene med smarte pincetgreb.

Sørg altid for barnets sikkerhed

Leg med krystaller og sten skal selvfølgelig være med barnets sikkerhed i fokus. Derfor er det vigtig, at der altid er en voksen tilstede, når de nærstuderes. Hvis stenene er små, så kunne de være i fare for at forsvinde ned i halsen eller måske endda oppe i næsen. Derfor er det altid vigtig, at du har et ekstra øje på den lille, hvis der leges med helt små genstande. Ellers handler det bare om at købe dem hjem i gode størrelser, så de ikke uheldigvis kommer galt i halsen.