Lån penge hurtigt og nemt til de uforudsete eller store udgifter

Dette indhold er sponsoreret

Det er de færreste, der går igennem livet uden at støde på store udgifter eller en uforudset regning. Har du ikke lige taget højde for det, kan det gøre lidt af et indhug i økonomien.

Du kan selvfølgelig også have planlagt det hele, men har brug for det sidste, for at have pengene til at lave den ombygning, du har drømt om eller købe drømmebilen. Og det er derfor, at mange benytter sig af muligheden for at tage et lån.

Børnefamilier har mange store udgifter

Det er altid magisk at forøge sin familie, men det tilføjer også en del flere udgifter til budgettet. Førstegangsforældre skal købe en hel masse nye møbler og ting til barnet, såsom seng, puslebord, barnestol, barnevogn og tøj. Måske skal det nye børneværelse renoveres, inden det tages i brug, og løber omkostninger hurtigt op.

Heldigvis har I mulighed for at låne penge hurtigt og nemt, hvis I ikke har haft mulighed for at spare op til at købe alle disse ting. Måske er der også mulighed for at spare ved at købe genbrugsting til børneværelset, så I slipper for at skulle betale fuld pris det hele. Men hvis værelset skal renoveres, bliver det stadig en bekostelig affære.

Sammenlign altid flere lånetilbud for den bedste pris

Har du besluttet dig for at tage et lån, er det altid en god idé at sammenligne flere lånetilbud Dette giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud og dermed den laveste pris på dit lån.

At sammenligne lån kan enten være en manuel eller automatisk proces. Fordelen ved at lave en automatiseret sammenligning af priser er, at du sparer en masse tid, når du ønsker at spare penge.

Der findes forskellige sammenligningsportaler i Danmark, der kan hjælpe dig med at sammenligne priser på lån. Det er altid gratis og uforpligtende for dig som låntager, så du behøver ikke bekymre dig om skjulte gebyrer eller lignende.

Ved at sammenligne kan du blandt andet finde den laveste rente, som er en af de vigtigste faktorer i lånets pris. Der kan nemlig være stor variation i lånetilbuddenes priser: En nylig undersøgelse, foretaget af LendMe, af bankernes egne prisindekser viser, at der kan være en forskel på over fem gange så meget – altså at den dyreste er mere end fem gange så dyr som den billigste.

Der er virkelig penge at spare, hvis du sammenligner flere forskellige lånetilbud. Men det er en langvarig proces, hvis du gør det selv.

Sådan kommer du i gang

For at komme i gang, skal du egentlig bare vælge, en af de forskellige online lånesammenligningsplatforme, der findes. LendMe er den største, og samarbejder direkte med sytten forskellige banker. Det betyder, at du kan få op til sytten tilbud med én ansøgning.

Ofte får man ikke helt så mange, og du skal derfor ikke være bange for, at du kommer til at drukne, og det hele bliver uoverskueligt. Du kan nemlig sortere tilbuddene efter forskellige variabler, der gør det meget nemmere og hurtigere at finde det bedste lån.

Hvis du kigger efter den laveste ÅOP, vil du som regel finde det bedste lån. ÅOP betyder årlig omkostning i procent, og er et tal, som viser dig lånets samlede omkostning udtrykt i procent. Alle banker opgiver en ÅOP, så det er nemt at sammenligne forskellige lån uden at skulle dykke ned i renter og gebyrer, men det kan du naturligvis stadig vælge at gøre.

Det er gratis at ansøge om lån gennem en sammenligningstjeneste, og det er derfor en rigtig god ide at benytte sig af en, da du lynhurtigt danner dig et overblik over dine muligheder. Det er samtidig gratis og uforpligtende, så du behøver ikke have nogle økonomiske betænkeligheder ved at ansøge gennem en af dem.

Alle tilbud er personlige, og du får derfor ikke “værre” tilbud her, end du vil gøre gennem din bank. Til gengæld er det langt hurtigere, fordi det hele foregår online.