Nå – bliver det til noget med den alkoholpolitik?

beruset drikke alkohol alkoholpolitik

Bliver det til noget med den alkoholpolitik?

Jeg har en dreng i 9. kl og ad omveje har jeg hørt, at de søde (små) børn gerne vil have opdateret deres alkoholpolitik (nemlig de vil have lov til at drikke)!!!!!!

Og nej, jeg var ikke helt så forberedt, som jeg gerne ville være. Det slår mig på ny: Små børn – små problemer; store børn…. Lammer mig. For Magnus var også dét barn, jeg travede Søborg tynd med, da han var en lille baby, der bare ville have bryst. Ak ja, nu vil han have Somersby!

Og jeg er gået i tænkeboks. Så sent i går aftes blev mine ord, at jeg synes 16 år var et passende tidspunkt, for så slap jeg også for at stå for hans indkøb af alkohol. Fik nærmest pusheragtige billeder af curling mor her i køen i Netto med 3 Somersby i kurven.

Ved I hvad han tog det faktisk meget pænt. Men jeg ved, at den her sag ikke er lukket endnu og det bliver den først, når alle vi forældre har debatteret og snakket til næste forældremøde.

Og hvorfor så nervøs? Fordi jeg ikke har glemt, hvordan jeg selv kastede mig ud i ungdomsrus og så lykkeligt var det bestemt ikke altid og bestemt ikke med alkohol i blodet – med hovedet ned i kummen.

Og jeg tænker meget over slutreplikken inden sengetid i går… ”mor, alle andre drikker jo når de går i 9 kl.”

Hvornår skal jeg give mit barn lov til at drikke alkohol ) …. aldrig… eller senere  …. øh lige om lidt

Så på med vanten igen.

7. kl. alkoholpolitik: Nemt – ingen alkohol og gerne feste om aftenen til kl. 1 time senere end i 6. kl.

8. kl. søde børn: Stadig ingen tegn på alkohol og hvordan vi forældre bliver enige (er cider saft eller alkohol)?

9. kl. En ny tid: Skal vi stramme garnet og være lidt strenge indtil jul? Eller drikker de bare i smug? Og den store gåde: Er der allerede nogen der har drukket?

(tænk over din egen alkohol kultur, mor og far J – indrømmet jeg holder af en kold have-øl og foragter ej heller et glas rødvin).

Kære Magnus vis mig storsind, når jeg skynder mig langsomt ned til Netto og endnu ikke har alkohol med hjem.

Hvem ved om jeg kommer til at elske livet i kælderen med din PS3 og bloddryppende spil, som var sidste års storkrise.

Jeg bestiller gerne chips og en hel kasse cola – hvis bare I kan vente lidt endnu med alkoholen.

Er du på vej til forældremødet hvor der står alkohol politik på dagsorden så hent inspiration her

Husk Nej er også kærlighed

Brug for sparring?