Sådan kan man få gangen i soveværelset efter baby er kommet

Juniordyne

For mange par betyder det at få en baby, at der ikke bliver så meget tid til at nyde hinanden. Det viser sig ikke mindst ved at aktiviteten i soveværelset falder, og det kan være svært for mange par at finde lysten, når en travl og trættende dag med en ny baby er overstået.

 

Her i artiklen kommer vi med et par gode anbefalinger til, hvordan man som par kan få gang i soveværelset efter baby er kommet. Når det kommer til at få gang i soveværelset gælder det på den ene side om, at man genfinder kærligheden og lysten til hinanden igen.

 

Dertil kan man med fordel piftet de sjove lege i soveværelset op, ved at bringe lidt ekstra legetøj ind i soveværelset. Det kan være med til at gøre at man som par, kan udforske hinanden på nye måder, og på den måde genfinde lysten og kærligheden til hinanden, der mange gange kan være svær at finde, når der kommer en baby ind i familien.

Anbefalinger til sjovt legetøj i soveværelset

Vi starter med at se på to gode anbefalinger til legetøj til soveværelset, som kan være med til at finde lidenskaben frem igen. Vi ser nærmere på henholdsvis dildo og vibrator, der på mange forskellige måder, kan gøre en stor forskel i soveværelset.

 

En dildo kan både være et sjovt legetøj i under sex, men kan også være en aflastning for manden undervejs, og hvor en dildo kan bruges som en erstatning, indtil manden igen er klar til være med. En dildo kan også være god under forspillet, og være med til at give ekstra nydelse for begge parter under sex. Denne guide, der med garanti kan hjælpe par til at finde den bedste model, hvis du gerne vil se på en ny dildo.

 

Ligesom en dildo kan en vibrator også være et sjovt legetøj under sex, men også bruges som erstatning eller selvstændigt legetøj for begge parter. En vibrator kan være meget stimulerende, og give ekstra nydelse for både bruger og modtager. Et andet godt bud der kan kickstarte er de mange forskellige vibratorer.

Husk at nyd hinanden

Når lysten forsvinder er det vigtigt at huske på, hvorfor man som par i første omgang fandt hinanden. Prøv at huske på hinandens gode sider, og gør opmærksom på ting i godt kan lide ved hinanden. Det kan nemlig være medvirkende til, at i genfinder lidenskaben og kærligheden, og kan få gang i soveværelset igen.