Sjov aktivitet sammen med dine børn: Lej en badgemaskine 

Er du på udkig efter en ny, sjov aktivitet, I kan lave sammen med børnene? Så er her vores bud: at leje en badgemaskine. 

Du kender dem sikkert fra trøjer, jakker og tasker – de flotte runde badges med nål på bagsiden, så de kan sidde fast. Det er en sjov aktivitet at lave sine egne motiver, og klemme dem sammen til flotte badges. 

 

På denne side kan du leje en badgemaskine og sætte gang i kreativiteten. Lejeperioden starter fra en uge af gangen, så du har tid til at blive fortrolig med maskinen. 

 

Badgemaskinen er brugervenlig, så du kan godt invitere venner og familie med til aktiviteten. Børn kan godt med lidt hjælp og supervision fra voksne lave deres egne badges uden at få ømme arme. Når I først er igang og kender maskinen, kan I lave ca. 250 stk. badges på en time. 

 

Traditionelle badges er metal badges, og har en sikkerhedsnål på bagsiden. Men en badgemaskine kan også lave andre produkter. Fx. kan maskinen også bruges til at lave fine runde køleskabsmagneter. De flotte magneter kan tages med hjem og hænges op til minde om en sjov dag. Derudover kan I lave runde håndspejle med jeres eget motiv. Det er op til jer, hvilke dele I vælger at købe med den lejede maskine. Og dermed også, hvilke produkter I kaster jer ud i at producere.  

 

Øko-variant med badges lavet af stivelse 

Badges af stivelse er relativt nye på markedet. Det er en mulighed at leje en maskine til at lave denne type badges. De er en mere miljøvenlig variant, og kaldes derfor også øko-badges. Denne type badges kan ikke laves til magneter, og de er derfor til jer, der ønsker at lave badges med nål, der kan sættes fast på fx. tøjet. 

 

Mange timers sjov aktivitet 

Der er lagt op til mange timers sjov aktivitet med en badgemaskine, og ved at leje den kan I  prøve det af. Det kan være I har et arrangement med skoleklassen, ungdomsklubben eller sportsforeningen, hvor en bod med badges kan være et godt indslag. 

Det kan også bruges til at lave navneskilte til et arrangement. Så kan I skiftes til at bemande badgemaskinen og på stedet lave flotte navneskilte til de deltagende. 

 

Har I brug for redskaber til andre aktiviteter, hvor læring er i højsædet, så kan de findes her. Lær fx. klokken, find en stor lineal, der måler en meter eller andre vægt- og 

måleinstrumenter.