Tips til en god bilferie med ungerne

Det kan være, at du i længere tid har haft lyst til at tage på en køreferie med din familie – men hvordan gør man det lige i praksis, når ens børn stadig går med ble og græder ved mangel på opmærksomhed i fem minutter? I denne artikel får du 5 tips til en god bilferie med familien!

  1. Planlæg i god tid

Den første regel ved en god ferie er at planlægge i riiigtig god tid; hvordan holder du børnene underholdt gennem turen? Hvordan skal dig og din partner skiftes til at køre? Skal I overhovedet skiftes til at køre eller måske bare overnatte et sted? Alle de ting er gode at finde ud af, inden I begiver jer ud på en lang bilferie.

 

  1. Pak det essentielle – men også det sjove!

Det er selvfølgelig vigtigt at pakke tøj, toiletsager, eventuelt teltgrej, osv. for en vellykket bilferie, men der skal også være plads til sjove ting – især når man har børn med. Tag en kasse legetøj med til turen; det bliver de helt sikkert glade for!

 

  1. Skal I tage jeres egen bil?

Spørgsmålet lyder nu, om I skal tage jeres egen bil til køreturen? Giver det måske mere mening at leje den, hvor I helt selv kan vælge ift. størrelse, pladser, osv. Det kan være en fordel at leje bilen, hvis du vil slippe for mange praktiske ting. Du kan læse mere om billig biludlejning på Autoprio.dk.

 

  1. I er ankommet – den hårde planlægning gør underværker

Udover at have planlagt underholdning til børnene i bilen, har du forhåbentligt også planlagt, hvilke seværdigheder I skal opleve ved jeres feriedestination. Det er rart at vide på forhånd, så børnene ikke kommer til at slåsse over smartphonen, fordi I ikke har noget at lave.

 

  1. Turen hjem

I har nu klaret turen derned, samt haft en rigtig god ferie som familie. Nu skal I hjem igen, og det er ej at blive fortvivlet. Efter en god ferie er man som regel træt og enten vil man gerne hjem med det samme, eller også ville man ønske man kunne blive for evigt. Her er det vigtigt, at man i sin ferierus ikke glemmer sine ting eller sin måde at tackle børnene på. Hvis I er endt med at leje en bil frem for at tage jeres egen, skal I også huske at aflevere den tilbage inden I når helt hjem.

God tur!