Trampolin til nedgravning

En trampolin til nedgravning er blevet et meget populært valg og det kan vi sagtens forstå. I denne artikel får du al den viden du behøver for at finde ud af om du bør vælge en trampolin til nedgravning eller en trampolin med ben.

Hvilke fordele er der ved en trampolin til nedgravning?

Der er utroligt mange fordele ved at vælge en trampolin til nedgravning. Herunder får du et overblik over alle de fordelene:

  • En nedgravet trampolin er meget mere sikker for børnene. Hvis dit barn falder udover trampolinens kantmåtte, så er der ikke særligt langt ned sammenlignet med, hvis det sker på en trampolin med ben.
  • Den er pænere end den klassiske trampolin. Det er langt de færreste der synes at en trampolin pynter i haven. Vælger du en nedgravet trampolin, hvor kanten flugter med græsplænen, så er den mindre synlige.
  • Du slipper for at slå græs under trampolinen. Hvis du har prøvet at have en trampolin på ben, så ved du hvor træls det er at flytte trampolinen, hver gang græsset skal slås.
  • Du skal ikke være bekymret når der kommer stormvejr. Hvert år går mange trampoliner i stykker, når der bliver storm. Flyvende trampoliner er ikke et nyt fænomen. Det er muligt at købe stormsikringssæt til trampoliner på ben, men det er slet ikke noget du behøver at bekymre dig om, hvis du vælger at købe en nedgravet trampolin.

Hvilke nedgravede trampoliner er de bedste?

Det kan være svært at sige præcist hvilke nedgravede trampoliner, der er de bedste, da det kommer helt an på dine præferencer.

Vil du have en trampolin i høj kvalitet, så er det i hvert fald værd at anbefale en nedgravet trampolin af mærket BERG.

BERG har mange forskellige nedgravede trampoliner, så uanset om du er på udkig efter en stor eller lille trampolin, så er der helt sikkert en der passer til dine ønsker.

BERG har fire forskellige serier af trampoliner til nedgravning: BERG Talent, Favorit, Champion og Elite. Alle fire serier er rigtig gode, men BERG Talent og favorit er det du bør gå efter, hvis du vil have en budgetvenlig trampolin i høj kvalitet. Vil du derimod gerne have det absolut bedste på markedet, så er det uden tvivl en Elite eller Champion model du skal investere dine penge i.

Hvor stor skal trampolinen være?

Selve størrelsen på trampolinen har en stor betydning. Du skal selvfølgelig vælge en trampolin, der passer ind i din have, men du skal også vælge en størrelse der passer til den eller dem, der skal hoppe på trampolinen.

Skal trampolinen bruges af et lille barn, så kan det sagtens være at en oval trampolin på 200 eller 270 cm er passende.

Skal trampolinen derimod bruges af flere eller ældre børn, så vil vi anbefale dig at vælge en nedgravet trampolin på mindst 300 cm.

De mest populære trampoliner er generelt enten 380cm eller 430cm. Så skal trampolinen bruges i mange år, så bør du overveje at investere i en trampolin i en af disse størrelser. Den største ovale trampolin på markedet har en diameter på 520 cm, og den går under kategorien “kæmpe trampolin”.

Skal trampolinen primært bruges af ældre børn eller voksne, der har til formål at lave tricks på den. Så er det en rigtig god idé at vælge en rektangulær trampolin på 410 eller 500 cm.

Hvor dybt skal hullet være til en nedgravet trampolin?

En nedgravet trampolin har som nævnt utroligt mange fordele, men den store ulempe er at det er et større arbejde, når den skal graves ned.

Det er meget forskelligt hvor dybt hullet skal være, det kommer nemlig helt an på hvilken trampolin til nedgravning du vælger. En større trampolin kræver nemlig et større hul end en lille trampolin.

For en mindre oval BERG trampolin på 200 cm skal det dybeste punkt under trampolinen minimum være 55cm. Køber du derimod en BERG Elite trampolin på 430 cm, skal det dybeste punkt altså være minimum 75 cm.

Det er derfor meget vigtigt at du læser den medfølgende brugermanual, så du er sikker på at grave hullet præcist som anbefalet for at få den bedste hoppeoplevelse. Det vil nemlig være utroligt ærgerligt, hvis hullet ikke er dybt nok, og du efter monteringen skal