Wallstickers er et hit til børneværelset

Børneværelset er det værelse, hvor dit barn skal kunne føle sig ekstra godt tilpas i og have lyst til at tilbringe en del tid. Værelset skal sætte gang i leg og kreativitet, og derfor er det vigtigt, at der er dekoreret derefter. Der skal være sjovt og hyggeligt at være, og en god måde at dekorere børneværelset på er ved hjælp af wallstickers. Læs mere om de populære wallstickers her:

Hvad er wallstickers?

De populære wallstickers er motiver, som du klistrer op på væggen for at dekorere og personliggøre et rum. Det kan ligne detaljeret malerarbejde, men i modsætning til maling kan wallstickers nemt fjernes og sættes op, hvilket især er perfekt, hvis du har børn eller ofte får nye ideer. De fleste med børn kender garanteret det med, at hvad der er fedt nu måske ikke er fedt næste år. Her er wallstickers det perfekte valg i stedet for at skulle male om igen og igen. Derudover er der også mulighed for at få enestående og flotte detaljer på væggene og en effekt, som måske ikke ville kunne skabes med maling.

Lav dine egne wallstickers

Ønsker i et helt personligt rum, eller kan i ikke finde wallstickers med jeres yndlingsmotiver? Det er der en løsning på. Det er faktisk muligt, at få printet jeres helt egne wallstickers med lige det i ønsker. På linket kan du og børnene både tegne jeres egne wallstickers eller sætte et billede ind af det, i vil have på jeres wallsticker. Dit barn får derfor drømmeværelset med mulighed for yndlingsmotiverne eller yndlingsfigurerne på væggen eller måske endda en hel ny, personlig kreation. I skal blot indtaste jeres ønsker, og så bliver det lavet og sendt afsted til jer – bedre bliver det ikke.